Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2020 16:33
Čas čtení 0:45
Vojtěch Vanda

Havlíček: Supermarkety budou prodávat, kromě výjimek jako na jaře, jen výrobky povolené pro prodej v malých obchodech

NEWS ČESKO KAREL HAVLÍČEK KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministr průmyslu a obchodu na tiskové konferenci potvrdil omezení prodeje sortimentu, které začne platit 27. prosince.

Česká republika vstoupí 27. prosince do 5. stupně Protiepidemického systému. S přicházejícími omezeními se budou muset vyrovnat i obchody. Ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček na dnešní tiskové konferenci prohlásil, že kromě potravin a základních potřeb budou moci supermarkety prodávat pouze výjimky ze zákazu prodeje, jako tomu bylo i na jaře.

Doporučeno
Chybí ti vánoční trhy? Udělej si je doma a levněji! Zkusili jsme 7 jídel, které si letos na náměstí nekoupíš Chybí ti vánoční trhy? Udělej si je doma a levněji! Zkusili jsme 7 jídel, které si letos na náměstí nekoupíš 22. prosince 2020 16:44

Co to znamená? V supermarketech si tak zdaleka nekoupíme všechno. Je tak dost dobře možné, že se setkáme s regály ovázanými páskou jako na Slovensku. Omezení se ale nebude vztahovat na drogerii, galanterii nebo potřeby pro chovatele.

Domů
Sdílet
Diskuse