Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2020 16:28
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Separ porazil rakovinu: Jsem zase zdravý, vzkázal

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Separovi přišly důležité výsledky, na které poslední dny čekal. Na Instagramu oznámil, že je opět zdravý a rakovinu porazil.

Separ dnes fanouškům oznámil pozitivní zprávu. Podařilo se mu porazit rakovinu. „Možná jste si všimli, že track s Restem začíná slovy: Nedostala mě rakovina, more, Separ je zpět. Tímto chci oficiálně říci, že jsem tu svini porazil. Díky za vaši podporu, jsem zase zdravý,“ vzkázal fanouškům Separ přes Instagram.

Člen DMS se se zdravotními problémy svěřil fanouškům teprve nedávno, když se jeho léčba pohnula správným směrem, už tehdy však avizoval, že ještě čeká na konečné výsledky.

Doporučeno
10 nejlepších českých rapových alb za rok 2020 10 nejlepších českých rapových alb za rok 2020 28. prosince 2020 19:06

 

„To, že nebyla OG tour kvůli koroně, mi nakonec úplně zahrálo do karet, nemusel jsem nikomu nic vysvětlovat,“ popisuje situaci raper Separ. Podle svých slov logicky nechtěl zažívat ani tlak od bulvárních médií, která v minulosti za jinými osobnostmi přišla s fotoaparáty až do nemocnice.

Poslední dávka chemoterapie podle Separa zabrala, jeho slova tak zároveň mohou být pro ostatní motivací: „Chemo je fakt zlo, ale dá se to zvládnout. Dnes jsem byl na kontrole, zda zabrala. První výsledky říkají, že ANO. Čekám ještě na jednu zprávu od člověka z CT, ale vypadá, že jsem vyhrál,“ říkal před pár dny Separ.

Domů
Sdílet
Diskuse