Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2021 11:43
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Rihanna slibuje fanouškům album už třetí rok. Fanynka ji vyprovokovala k dalšímu závazku

HUDBA
Uložit Uložené

Již třetí Vánoce nám Rihanna slibuje svůj dlouho očekávaný projekt s pracovním názvem R9. Vše nasvědčuje tomu, že rok 2021 by mohl být ten správný.

Rihanna vydala svůj zatím poslední projekt Anti ještě v roce 2016. Fanoušci světových interpretů jsou sice zvyklí, že mezi studiovými nahrávkami někdy uplyne i několik dlouhých let, bohužel, Rihanna udělala chybu, která se jednoduše trestá.

Už na Vánoce před dvěma lety oznámila, že pracuje na projektu s pracovním názvem R9. Před rokem potvrdila, že práce pokračují a později zveřejnila, jak výsledek poslouchá a nemůže se dočkat, až spatří světlo světa.

Fanoušci proto očekávali, že je jen otázka týdnů, kdy výsledek najdou na streamovacích službách. To se však nestalo a jako bonus Rihanna v komentářích pod svými příspěvky občas škádlí lidi, kteří jí vydání alba připomínají.

Doporučeno
Překvapivé, ale také bizarní módní momenty roku 2020: Philipp Plein urazil pozůstalé Kobeho Bryanta Překvapivé, ale také bizarní módní momenty roku 2020: Philipp Plein urazil pozůstalé Kobeho Bryanta 1. ledna 2021 14:29

Pokračuje v tom i nyní, zároveň zveřejňuje další slib, který jí budou moci v případě nedodržení posluchači vyčítat. Nejprve fanynce vzkazuje, že komentáře o tom, kde je album R9, patří do roku 2019 a má dospět, později dodává tajuplný komentář „2021 energy“, což na první pohled vypadá jako další závazek.

Domů
Sdílet
Diskuse