Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2021 6:29
Čas čtení 0:47
Marián Mauik Biel

Galaxy S21 má oficiální datum představení. Přijde 14. ledna

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Samsung ukáže svou vlajkovou loď pro rok 2021. Skoro vše už o ní víme.

Na virtuální akci, která bude streamovaná veřejně, Samsung již 14. ledna ukáže novou generaci svých prémiových smartphonů z rodiny Galaxy S21. Máme se připravit na to, že s touto novinku bude každý náš den epický.

Samsung je první firmou, která s představením vlajkových lodí pro letošní sezónu začíná. Sice je předběhlo Xiaomi, ale to byla premiéra pouze pro čínský trh. Je to poměrně nestandardní, dosud celá léta byl startem sezóny veletrh mobilních technologii MWC v Barceloně na konci února.

Další nevšedností je, že tento rok se korejské firmě nepodařilo uhlídat prakticky žádné informace. Podrobné a oficiální záběry už pěkných pár dní kolují po internetu, stejně jako i parametry. Že jsou pravdivé, ukazuje i obrázek k události, kde je vidět nový modul pro fotoaparáty.

Galaxy S21 Ultra
Zdroj: Evan Blass

Jak ses už mohl dočíst, premiéru mají mít standardně tři modely. Galaxy S21 má 6,2 palce, S21 Plus 6,7 palce a Galaxy S21 Ultra 6,8palcový displej. Zásadní změny v designu nebo funkcionalitě nečekáme.

Doporučeno
Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? 7. listopadu 2023 11:30

Ale právě proto se vyplatí představení sledovat. Samsung ještě může pár drobnostmi překvapit. A hlavně stále nemáme oficiální informaci o evropské ceně.

Refresher bude samozřejmě při tom a veškeré informace o novinkách, které se vydají do boje s nejnovějšími iPhony, se dočteš už 14. ledna v podvečer.

Domů
Sdílet
Diskuse