Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2021 20:50
Čas čtení 1:14
Martin Mičuda

Další Hyundai N model je na spadnutí. Dvoulitrová Kona N možná dostane pohon obou náprav

Další Hyundai N model je na spadnutí. Dvoulitrová Kona N možná dostane pohon obou náprav
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.hyundai.news/eu/model-news/a-hot-suv-the-all-new-kona-n-joins-the-n-family/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">hyundai.news</a>
TECH
Uložit Uložené

Kona N bude v pořadí 4. plnokrevný N model.

Není pochyb o tom, že se Hyundai trefil s modelem i3O N do černého. Už dlouho jsme tu neměli model, který přišel na svět jako blesk z čistého nebe a zaznamenal takový úspěch.

Korejský výrobce se tedy pochopitelně snaží na velké ohlasy navázat a s postupem času jsme poznali další počiny s písmenem N v názvu – Velostar N a i20N. Tím to ale nekončí a už brzy přijde další do party – Kona N.

Doporučeno
Hyundai boří předsudky. Vyzkoušeli jsme opěvované N ve stylovém kabátě Hyundai boří předsudky. Vyzkoušeli jsme opěvované N ve stylovém kabátě 18. června 2019 9:00

Půjde tak ov pořadí 4. plnokrevný N model a kromě toho i o první SUV (lépe řečeno crossover) N-model v portfoliu značky Hyundai. Na trh má tak přinést výhody SUV a zároveň nekompromisní zábavu z jízdy. Jako jakési „hot-SUV“ nabídne tedy dostatek všestrannosti, jakož i potěšení z jízdy, které se stalo neodmyslitelnou součástí vozidel s dodatkem N.

Domů
Sdílet
Diskuse