Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2021 20:52
Čas čtení 1:11
Marián Mauik Biel

„Tvůj penis patří mně“. Hacker napadl smart klícku na pohlavní orgán

TECH
Uložit Uložené

Nevšední doplněk na okořenění intimního života má zámek ovládaný přes mobilní aplikaci.

Loni se na trh dostala smart klícka na penis s názvem Cellmate od čínské společnosti Qiui. Už tehdy bezpečnostní experti upozorňovali, že zajištění tohoto zařízení není dostatečné a hrozí riziko softwarového napadení. A teď se jejich slova naplnila.

Klícka na penis je poměrně běžná pomůcka pro fanoušky sexuálních rolí dělených na submisivní a dominantní nebo slouží k okořenění intimního života. Jde o kovovou konstrukci s mechanickým zámkem, která zabraňuje erekci, respektive sexuálnímu styku.

Cellmate za 170 dolarů (zhruba 3 650 korun) je moderní verze této pomůcky s konstrukcí, která má části z plastu pro více pohodlí a doplněná je o elektronickou část. Ta má na starosti odemykání klícky a bezdrátovou komunikaci s mobilní aplikací. V ní se dá nastavit, kdo z páru bude mít přístup k zámku, případně si jednotlivec může sám nastavit časovač. Možná jako formu celibátu. Aplikace také zaznamenává, kdy a kde byla klec odemčena.

smart zariadenia, sex
Zdroj: Qiui
Domů
Sdílet
Diskuse