Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2021 9:23
Čas čtení 1:02
Viktor Kniš

Separ o koronaviru: Je to zvláštní nemoc, 5 hodin mi je dobře, 4 hodiny špatně, teplota skáče z 39 na 36,5

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Raper Separ se nedávno nakazil koronavirem. Jeho průběh nepatří mezi nejlehčí, zvládá ho však v rámci možností dobře. Na Instagramu popsal své příznaky.

Separ se před pár dny nakazil onemocněním Covid-19. Vzhledem k tomu, že jen nedávno překonal rakovinu, fanoušky pochopitelně zajímalo, jak se po zdravotní stránce cítí. 

Na Instagramu proto zveřejnil vysvětlení, ve kterém popisuje typické příznaky koronaviru, jako i mnozí jiní pacienti. Základní charakteristikou v jeho případě je střídání dobrých a špatných momentů. 

„Je to velmi zvláštní nemoc, která nemá žádnou kontinuitu, je to skákání ze špatného do dobrého, z 39 na 36,5, z bolesti kloubů na žádnou bolest. Z enormní bolesti hlavy na žádnou bolest, já nechápu, skáče to nahoru dolů, je to tak už 4 dny a je to stále stejné. 5 hodin mi je dobře, 4 hodiny mi je špatně, 3 hodiny mi je dobře, hodinu mi je špatně,“ konstatuje Separ. 

Dodává, že i přes předchozí diagnózu a náročnou léčbu se cítí relativně dobře, což je pro všechny jeho fanoušky nejdůležitější.

Domů
Sdílet
Diskuse