Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2021 17:32
Čas čtení 0:48
Lukáš Čelka

Disney hvězda Amanda Bynes se asi dala na rapovou kariéru: Na Instagramu zveřejnila kousek ze své první skladby

NEWS DISNEY RAP
Uložit Uložené

Zveřejněný úryvek skladby vyvolal u jejích fanoušků velký obdiv.

Vypadá to tak, že se bývalá Disney hvězda Amanda Bynes dala na cestu rapové kariéry. Na svůj Instagram zavěsila video ze svého prvního tracku Diamonds, ve kterém se objevil i raper Precise, informoval o tom portál Ladbible.

Přestože Amanda Bynes nenapsala, kdy skladbu pustí oficiálně do éteru, její fanoušci jsou z ní nadšení a netrpělivě na ni čekají.

Doporučeno
Nikdy bych za peníze neměla sex, nedělám open legs... Vyzpovídali jsme Češky a Slovenky, které si vydělávají obsahem na OnlyFans Nikdy bych za peníze neměla sex, nedělám open legs... Vyzpovídali jsme Češky a Slovenky, které si vydělávají obsahem na OnlyFans 17. ledna 2021 14:30

V úryvku skladby herečka rapuje jen 12 sekund, a to jen část opakujícího se textu: „Diamonds, Diamonds on my neck, on my wrist.“ Amandina krátká rapová pasáž však v průběhu 17 hodin dosáhla více než 29 200 zhlédnutí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa amanda bynes (@matteblackfragrance)

Amanda Bynes trpěla v minulosti různými psychickými problémy. Její duševní zdraví ji dovedlo až do bodu, kdy jí soud udělil stálého opatrovníka, pod jehož dohledem momentálně funguje již sedm let.

Měla skandály i kvůli užívání silných léků a vulgárním tweetům. „Jsem upřímně zahanbená a v rozpacích kvůli věcem, které jsem v minulosti napsala. Nelze vrátit čas, ale kdybych mohla, udělám to. Je mi velmi líto každého, komu jsem ublížila a koho jsem oklamala, sžírá mě to. Vše, na čem jsem se snažila pracovat celý život, jsem pokazila přes Twitter. Rozhodně to není chyba Twitteru – je to moje vlastní chyba,“ píše mladá herečka.

Domů
Sdílet
Diskuse