Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2021 19:03
Čas čtení 0:39
Vojtěch Vanda

Na zastávce na Břeclavsku došlo ke krvavé řeži. Muž zaútočil nohou od stolu, hrozí mu až 10 let

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Mladý muž bude čelit obvinění z trestného činu ublížení na zdraví.

Místo čekání na autobus nastala krvavá rvačka. Násilný obrázek byl k vidění na zastávce ve čtvrti Poštorná na Břeclavsku, kde dvaadvacetiletý útočník napadl minulou sobotu dvaačtyřicetiletého muže. Mladík si dokonce během bitky pomohl dřevěnou nohou od stolu. Napadený muž nakonec z incidentu vyvázl s ošklivou zlomeninou ruky.

Doporučeno
VIDEO: Policie našla na Žižkově varnu drog i s 250 gramy pervitinu náhodou. Do bytu jela pouze kvůli volání o pomoc VIDEO: Policie našla na Žižkově varnu drog i s 250 gramy pervitinu náhodou. Do bytu jela pouze kvůli volání o pomoc 20. ledna 2021 18:44

Celá situace se odehrála na zastávce Poštorná – Kostel na Břeclavsku. V neděli v 17 hodin odpoledne se zde objevil mladý muž, který brutálně napadl opodál stojícího muže ve středních letech. K útoku si vzal mladík i zbraň – dřevěnou nohu od stolu. Střet tak vyeskaloval v krvavou strkanici.

Domů
Sdílet
Diskuse