Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2021 20:31
Čas čtení 0:48
Jakub Paulík

Shia LaBeouf přítelkyni údajně zakazoval, aby se dívala jiným mužům do očí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Podle bývalé přítelkyně slavného herce byl jejich vztah peklem.

Britská zpěvačka FKA Twigs tvrdí, že se během vztahu se slavným hercem Shiou LaBeoufem nemohla dívat jiným mužům do očí. Pro BBC podcast Grounded With Louis Theroux prozradila, že toto pravidlo údajně dodržovala poslední 4 měsíce jejich vztahu, uvádí Yahoo Entertainment.

Doporučeno
10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 23. ledna 2021 15:30

Kvůli přístupu LaBeoufa, který je známý svým agresivním chováním a alkoholismem, měla zpěvačka údajně problém i s běžnou lidskou interakcí. Pokud se k ní například prodavač v obchodě choval mile, neměla dovoleno, aby se na něj podívala a projevila svůj dík malým úsměvem. Toxický vztah ji měl dovést zcela na dno, přestala se dokonce setkávat se svými přáteli a rodinou.

Domů
Sdílet
Diskuse