Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2021 11:14
Čas čtení 0:52
Dominik Vetrák

Keira Knightley odmítá natáčet sexuální scény režírované muži. Má dost chlapů zírajících na její nahé tělo

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herečka se už ve filmech několikrát svlékla. Zdá se, že je tomu konec.

Herečka Keira Knightley se před kamerou svlékla již několikrát. V podcastu Channel Connects ale oznámila, že se s tím pravděpodobně musíme rozloučit. Ve svých smlouvách totiž uvádí, že odmítá jakékoliv sexuální scény, kde má vystoupit úplně nahá. Tedy v případě, že je točí muž.

Odmítá většinu scén, ale je ochotna nějaké v budoucnu natočit, pokud je bude režírovat žena a budou důležité pro příběh. Je jí jasné, že řada sexuálních scén ve scénáři existuje jen proto, aby měli ve filmu nahou herečku.

Doporučeno
10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 23. ledna 2021 15:30

„V tom případě si najděte někoho jiného. Velmi mi záleží na mém vzhledu, ale moje tělo porodilo už dvě děti a já se necítím dobře, když jsem nahá před skupinou mužů, kteří na mě zírají,“ řekla herečka. 

Domů
Sdílet
Diskuse