Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2021 22:30
Čas čtení 0:33
Viktor Kniš

Cardi B se ve videoklipu svléká do naha, ústředním tématem je opět sex. S rokem 2020 se loučí na hřbitově

HUDBA
Uložit Uložené

Raperka tvrdí, že se už brzy od sexuální tématiky ve skladbách posune dál.

Cardi B v roce 2021 vydá další sólové album, kterým bude chtít naplnit očekávání po obzvlášť úspěšném Invasion of Privacy.

Díky tomuto projektu se jí podařilo obsadit první příčku v pomyslném žebříčku ženských raperek, což dokázala na mnoha galavečerech. Po třech letech však budou mít fanoušci o něco vyšší očekávání, která však zatím populární raperka naplňuje singly.

Doporučeno
Český rap v únoru: Yzomandias vydá deluxe verzi Prozya, s novým CD přijde i Grey256 Český rap v únoru: Yzomandias vydá deluxe verzi Prozya, s novým CD přijde i Grey256 5. února 2021 14:15

Dnešní novinka s názvem Up je volným pokračováním předchozí skladby WAP. Opět je ústředním tématem sex a podrobný popis konkrétních situací. Cardi se však zároveň loučí s rokem 2020, který ani pro ni, soudě podle sociálních sítí a několika kauz, nebyl ideální. 

Domů
Sdílet
Diskuse