Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2021 20:22
Čas čtení 1:09
Adam Novosad

Bill Gates v roce 2015 předpověděl pandemii. Nyní varuje před dvěma novými katastrofickými scénáři

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Jeden z nejbohatších lidí světa v posledních letech zasvětil svůj život dobročinným aktivitám.

Od chvíle, kdy se Bill Gates před lety vzdal aktivního řízení společnosti Microsoft, zasvětil svůj život filantropii a dobročinným aktivitám. Každoročně utratí miliardy dolarů na boj proti chudobě, hladu či chorobám, díky čemuž získal přehled o tom, co naši planetu a společnost trápí nejvíce.

Když v roce 2015 prohlásil, že svět není připraven na nejbližší pandemii, řada lidí toto tvrzení brala na lehkou váhu. Gates měl nakonec pravdu, ale necítí se proto velmi dobře. Nyní se objevil na kanálu Veritasium, kde ho jeho majitel Derek Muller vyzpovídal o tom, na co se podle něj musí svět připravit v nejbližších letech.

Doporučeno
Mladý Brit se téměř po roce probral z kómatu. Netušil, že svět bojuje s pandemií koronaviru Mladý Brit se téměř po roce probral z kómatu. Netušil, že svět bojuje s pandemií koronaviru 3. února 2021 8:02
Domů
Sdílet
Diskuse