Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2021 10:50
Čas čtení 0:35
Vojtěch Vanda

Policie znovu zasahuje v sídle FAČR. Probíhá akce Dezinfekce

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Policisté mají údajně zajišťovat dokumenty v rámci akce Dezinfekce.

Policejní složky provádí další razii v sídle Fotbalové Asociace České republiky. Podle informací webu Seznam Zprávy mají na Strahově zajišťovat dokumenty v rámci akce Dezinfekce. Tato akce má prověřit podezření, že vedení Asociace nehospodárně nakládalo s prostředky svazu.

Doporučeno
Čtvrtníček a Trojan chtějí Fotbalovou evoluci. Sleduj vtipný spot Čtvrtníček a Trojan chtějí Fotbalovou evoluci. Sleduj vtipný spot 9. února 2021 16:31

Na místě se mají nacházet detektivové Národní centrály pro boj s organizovaným zločinem, pro něž se nejedná o místo, které by neznali. V minulosti zde zatýkali bývalého předsedu Asociace Miroslava Peltu, minulý rok zase Romana Berbra. Dnes by se zatýkat nemělo; detektivové mají zajistit důkazy týkající se akce Dezinfekce, v jejímž rámci policisté řeší smlouvu mezi vedením FAČRu a firmou Tymich.

Domů
Sdílet
Diskuse