Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2021 16:45
Čas čtení 1:15
Vojtěch Vanda

YouTube připravuje konkurenci TikToku s názvem Shorts

YouTube připravuje konkurenci TikToku s názvem Shorts
Zdroj: Chesnot/Getty Images
TECH YOUTUBE
Uložit Uložené

Krátká videa, která se dají pořídit přímo v aplikaci YouTube, lépe propracovaná funkce kapitol i nové způsoby monetizace. To vše čeká uživatele YouTube v roce 2021.

Rok 2021 se ponese ve znamení vylepšování a propracovávání. Minimálně na YouTube. Tou nejdůležitější funkcí v rámci novinek na YouTube, která se pro uživatele jeví, bude přímá konkurence TikToku – YouTube Shorts. Krátká, patnáctisekundová vertikálně točená videa, jejichž pořízení bude možné přímo v mobilu v YouTube aplikaci. 

Doporučeno
Ženy se svlékají v nové výzvě s erotickým nádechem na TikToku. Lidé se ale naučili červený filtr z videí odstraňovat Ženy se svlékají v nové výzvě s erotickým nádechem na TikToku. Lidé se ale naučili červený filtr z videí odstraňovat 4. února 2021 19:56

Podle informací na blogu YouTube se zdá, že největší internetový server pro sdílení videí hledá způsob, jak se vyrovnat čínskému TikToku. Beta verze byla spuštěna v Indii již v prosinci, a funguje dvěma způsoby.

Domů
Sdílet
Diskuse