Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. února 2021 23:06
Čas čtení 0:27
Adam Novosad

Kim Kardashian požádala o rozvod s Kanyem Westem

NEWS
Uložit Uložené

Rozvodové řízení podle všeho probíhá bez zbytečných konfliktů.

Kim Kardashian požádala o rozvod s Kanyem Westem. Dvojice společně strávila více než sedm let, ale v posledních měsících se na veřejnosti objevovaly zprávy, že Kim a Kanye nežijí v jedné domácnosti a manželství udržují jen kvůli dětem. Bulvární portál TMZ informuje, že podle Kim probíhá rozvodové řízení korektně a bez zbytečných konfliktů.

Kim a Kanye spolu vychovávají čtyři děti, které by měly zůstat ve společné výchově. V podání o rozvod oba žádají, aby soud svěřil děti do střídavé péče, na které chtějí spolupracovat. I když oba podepsali předmanželskou smlouvu, podle předběžných informací ani jeden z nich netrvá na její platnosti. Na podmínkách rozvodu a rozdělení majetku se údajně dohodli předem a mimosoudně.

Doporučeno
Od freestyle battlu k velkému labelu. True Gabe absolvoval eminemovskou cestu ke slávě po česku Od freestyle battlu k velkému labelu. True Gabe absolvoval eminemovskou cestu ke slávě po česku 13. února 2021 14:20
kim kardashian
Zdroj: Getty Images/Pierre Suu
Domů
Sdílet
Diskuse