Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2021 17:26
Čas čtení 0:29
Dominik Vetrák

Slaxx je film o vraždících džínách, který vůbec nelze brát vážně. Sleduj trailer plný bizarních scén a šíleného humoru

Slaxx je film o vraždících džínách, který vůbec nelze brát vážně. Sleduj trailer plný bizarních scén a šíleného humoru
Zdroj: Shudder
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Slaxx na Shudderu bude už 18. března.

Shudder je streamovací platforma pro širokou sbírku všelijakých, někdy i brakových filmů. Slaxx je jedním z nich, ale tvůrci si alespoň uvědomují, jakou hloupost natočili. Je to cítit i z traileru, který je plný bizarních scén, šíleného humoru, a někdy bohužel i trapných dialogů. Pokud má někdo podobné úlety rád, zřejmě bude nadšený.

Doporučeno
10 knižních scén, které ve filmech o Harrym Potterovi nedávají smysl nebo nám chybí, protože jsou nesmírně cool 10 knižních scén, které ve filmech o Harrym Potterovi nedávají smysl nebo nám chybí, protože jsou nesmírně cool 27. února 2021 9:30

Snímek vypráví o posedlých džínách, které se rozhodnou potrestat bezohlednou módní společnost a její neetické praktiky. Začnou proto zabíjet zaměstnance firmy, kteří jsou v obchodě zavření celou noc, aby se připravili na prodej nejnovější kolekce.

Domů
Sdílet
Diskuse