Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2021 9:09
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

6ix9ine si koupil další drahý šperk, z diamantového nápisu „water“ stříká voda

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Tekashi se dostal do zvláštní pozice, kdy ho mnozí sledují už jen ze zvědavosti. I nadále se však pokouší přeměňovat svou kontroverzi na úspěch.

Tekashiho svět se minimálně několik posledních týdnů točí jen kolem šperků, žen a alkoholu. Právě tím se prezentuje na sociálních sítích, kde má ve zvyku zveřejňovat hlavně kontroverznější obsah s cílem vyvolat diskusi. Zároveň si myslí, že ho lidé nedokáží nenávidět, jen si to nechtějí přiznat, dokonce se přirovnává k filmové postavě Jokera. Do jaké míry prezentuje na veřejnosti své skutečné pocity, se zatím zjistit nepodařilo.

Doporučeno
10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2021 nejvíc hot 10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2021 nejvíc hot 31. ledna 2021 10:04

Minimálně však platí, že v aktuální době, kdy si většina jeho kolegů spíše v tichosti užívá vydělané peníze, je pro mnohé followery zajímavým osvěžením Instagramu, ať už v pozitivním nebo negativním významu. Pravděpodobně si to uvědomuje i on sám.

Po diamantovém řetízku za milion dolarů si nechal udělat další, tentokrát ještě duhovější. Má také funkci, díky které může Tekashi stříkat přímo ze šperku vodu, resp. pravděpodobně spíše vodku, kterou během natáčení videa popíjel.

6ix9ine nedávno vydal skladbu ZAZA, kterou však musel na chvíli z YouTube stáhnout, protože v ní publikoval video, kde si utahuje z jednoho ze svých rivalů. Podle Tekashiho Meek Mill video nahlásil, v současnosti je však již vše v pořádku.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @6ix9ine

6ix9ine je na svobodě jen několik měsíců, krátce po vypuknutí pandemie koronaviru ho podmínečně propustili se sledovacím náramkem, protože byl jako astmatický pacient ve vysokém ohrožení v případě, že by se nakazil. O několik týdnů později mu náramek sundali. Původně mu sice hrozilo až 47 let za mřížemi, protože však ochotně udal celý nebezpečný gang Nine Trey, trest mu výrazně snížili.

Domů
Sdílet
Diskuse