Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2021 10:50
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Falcon a Winter Soldier jsou nezastavitelní parťáci. Finální trailer láká na nejakčnější seriál historie

Falcon a Winter Soldier jsou nezastavitelní parťáci. Finální trailer láká na nejakčnější seriál historie
Zdroj: The Walt Disney Company/Disney+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První epizoda Falcon and the Winter Soldier se na Disney+ objeví už v pátek. Marvelácký seriál bude pořádně akční.

V posledních dnech a týdnech začaly Marvel a Disney dělat docela slušnou reklamu svému nadcházejícímu seriálu. Není se čemu divit, Falcon and the Winter Soldier totiž vypadá úžasně, zejména v akčních scénách. Takto drahé blockbusterové scény v seriálech prostě často nevidíme, jedině tak v Game of Thrones.

Falcon and the Winter Soldier bude 5 až 6hodinovým filmem rozděleným na několik částí. Minisérie bude mít 6 epizod, nové části uvidíme na Disney+ každý pátek, stejně jako v případě WandaVision.

Už v první epizodě, která má premiéru tento pátek, uvidíme spoustu pořádně drahé akce. V centru příběhu bude Falcon (Sam Wilson) a Winter Soldier (Bucky Barnes), kteří se musí vyrovnat se ztrátou svého lídra Captaina Americy. Svět hledá nového hrdinu a právě oni dva ho mají zastoupit. Pro žádného člověka však není jednoduché obout si jeho boty a převzít jeho štít.

Doporučeno
10 nejlepších sportovních filmů, které ti v těle rozproudí adrenalin 10 nejlepších sportovních filmů, které ti v těle rozproudí adrenalin 13. března 2021 9:30

Americká vláda přitom vytvoří nového „Capa“. Jmenuje se US Agent a zahrál si ho Wyatt Russell. Jedním ze záporáků by měl být Baron Zemo (Daniel Bruhl z Captain America: Civil War).

Kromě něj se vrátí i další známá postava – Agentka 13 (neteř agentky Carter), která hrála důležitou roli v Captain America: Winter Soldier a následně i v Civil War. Níže se můžeš podívat na lákavé trailery, televizní spoty a jeden klip, ve kterém si Falcon dělá legraci z marveláckých záporáků.

Domů
Sdílet
Diskuse