Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2021 6:11
Čas čtení 1:06
Lukáš Čelka

Muž, který se oženil se sexuální panenkou, je krátce po rozvodu. Nezvládl být sám, zatímco byla v servisu, podvedl ji

Muž, který se oženil se sexuální panenkou, je krátce po rozvodu. Nezvládl být sám, zatímco byla v servisu, podvedl ji
NEWS
Uložit Uložené

Světu ukázal svou novou partnerku, sexuální hračku s hlavou ženy a tělem kuřete.

Tento muž už asi nepřekvapí ničím. Příběh kulturisty Jurije Toločka se stal virálním, když se oženil se svou sexuální panenkou Margo. Nedávno však oznámil followerům na Instagramu, že se stihli už i rozvést. Na vině bolestivého rozchodu měl být on sám, přiznal se, že když se Margo poškodila a byla v servisu, podvedl ji, píše portál Ladbible.

S informací o nevěře zároveň představil světu svou novou lásku – Lolu. Sexuální hračka má realistickou ženskou hlavu a kuřecí tělo. Do mohutného kuřete se dá aplikovat buď umělá vagína nebo dildo.

Doporučeno
Bodybuilder si chce vzít svou sexuální panenku za manželku. Už má i svatební šaty Bodybuilder si chce vzít svou sexuální panenku za manželku. Už má i svatební šaty 10. prosince 2019 19:23

„Pamatuješ si na můj experiment s kuřecím masem? Tehdy se mi to opravdu zalíbilo. Chtěl jsem takovou sexuální hračku. Zároveň jsem se rozhodl, že budu mít harém. V naší rodině nás může být mnoho. A právě to je vzrušující,“ napsal pod bizarní post Toločko.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OddJack / Yuri Tolochko (@yurii_tolochko)

Domů
Sdílet
Diskuse