Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2021 22:27
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

2. série Zaklínače nabírá nové herce. Čarodějku Phillipu Eilhart ztvární černoška

2. série Zaklínače nabírá nové herce. Čarodějku Phillipu Eilhart ztvární černoška
Zdroj: Netflix/CDPR
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix ohlásil 13 nových herců pro 2. sérii Zaklínače. Objeví se v ní i několik černošských herců.

Natáčení 2. série Zaklínače od Netflixu je v plném proudu, a tak se postupně dozvídáme zprávy z castingových oddělení, o nichž informuje mezi prvními web Redanian Intelligence. Nevíme, jak důležité role budou mít nové postavy, ale můžeme si alespoň udělat obrázek o tom, jaké typy herců Netflix obsazuje.

Až na jednu výjimku jde ve všech případech o neznámé herce, kteří kromě dobrých projektů hráli ve spoustě zmetků.

Doporučeno
10 odporných sexuálních scén: film o pohlavním styku s mrtvolou má být netradiční lovestory 10 odporných sexuálních scén: film o pohlavním styku s mrtvolou má být netradiční lovestory 21. března 2021 12:30

Co se samotných postav týká, zřejmě nejvíce zaujme čarodějka Phillipa Eilhart. V knihách a hrách jde o nesmírně mocnou a inteligentní čarodějnici s chladným srdcem a nelidskými praktikami. Nestydí se zabíjet a zasahuje do politicko-mocenské hry, když pomáhá Dijkstrovi, další důležité postavě nejen z her, ale i knih.

Domů
Sdílet
Diskuse