Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2021 23:09
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola znovu vítězí! V očekávané bitvě uškrtil Milana Ďatelinku v 1. kole

Karlos Vémola znovu vítězí! V očekávané bitvě uškrtil Milana Ďatelinku v 1. kole
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Hlavní zápas turnaje Oktagon 22 je za námi.

Pozornost domácích fanoušků bojových umění se v sobotu večer upnula na turnaj Oktagon 22. Právě na této akci se totiž v ostře sledované bitvě střetli Karlos „Terminátor“ Vémola a Milan „Mr. Comeback“ Ďatelinka. Český bijec sice den před bojem po neúspěšném vážení ztratil titul šampiona střední váhy, v samotném zápase už však nezaváhal.

Ďatelinka se dopustil chyby hned v úvodu, kdy kopl nepříliš razantní high kick, za což jej Vémola okamžitě potrestal a vzal jej k zemi. Tam mu Ďatelinka po chvíli nabídl záda, Karlos zkušeně nasadil škrcení, po kterém slovenský bojovník zápas odklepal. Rychlý proces.

Po zápase Ďatelinka uvedl, že často diskutovaný tlak nijak nepociťoval. Zmínil také to, že taktikou bylo nekopat, ale přitom první věcí, kterou udělal, byl právě kop.

Karlos po boji hned zmínil, že je připraven porazit každého, koho bude muset, aby znovu získal odebraný titul. Na místě taky nabídl Ďatelinkovi odvetu, není však zatím příliš pravděpodobné, že by k ní došlo.

Doporučeno
Karfiolové uši: O co se jedná, jak k nim dochází a jak se proti nim dá chránit? Karfiolové uši: O co se jedná, jak k nim dochází a jak se proti nim dá chránit? 18. února 2021 14:30

Na pátečním vážení Karlos Vémola nesplnil domluvený váhový limit do 84 kilogramů, který překročil o 0,6 kg. Kvůli tomu mu organizace v souladu s pravidly odebrala opasek pro šampiona a část jeho výplaty automaticky putovala soupeři.

Doporučeno
VIDEO: Jak reagoval Karlos „Terminátor“ Vémola na odebrání titulu šampiona? VIDEO: Jak reagoval Karlos „Terminátor“ Vémola na odebrání titulu šampiona? 26. března 2021 18:41
Domů
Sdílet
Diskuse