Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2021 17:32
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Dají ti album jako víno, ale ty ho i tak piješ s kolou. H16 vydává skupinový projekt

Dají ti album jako víno, ale ty ho i tak piješ s kolou. H16 vydává skupinový projekt
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
HUDBA
Uložit Uložené

Otis, Cigo a Majk Spirit jsou zpět v plné síle a avizují, že už v dubnu vydají společný album.

„Jednašestka“ bez předešlého zbytečného avizovaný oznamuje, že se chystá vydat další společný projekt. Předprodej spustí kluci už za týden a zatím fanouškům servírují první novinku bez videoklipu. Ta nese název True story a všichni tři členové legendární crew v ní shrnuli své pocity z posledních let, protože v této formaci jsme je už delší dobu neslyšeli.

Doporučeno
Česko a rap v dubnu: Blakkwood ukáže dva nové členy, Psycho Rhyme vydává EP a Marpo očekáváný klip Česko a rap v dubnu: Blakkwood ukáže dva nové členy, Psycho Rhyme vydává EP a Marpo očekáváný klip 4. dubna 2021 8:30

Už po prvním poslechnutí můžeme konstatovat, že je na co se těšit. Jednak se trojice z H16 zbytečně nesnaží tlačit na pilu prvky z nové školy, jednak je už nyní jasné, že Cigo, Otis i Majk Spirit budou dbát na lyrickou stránku, díky čemuž se jim snadno podaří odlišit od ostatních.

Obzvlášť v době, kdy je každá nová slovenská rapová hudba spíše vzácností, jde o příjemné překvapení pro všechny skalní fanoušky.

Domů
Sdílet
Diskuse