Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. dubna 2021 14:07
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

Vladimir Putin je nejvíce sexy mužem Ruska, rozhodli občané

Vladimir Putin je nejvíce sexy mužem Ruska, rozhodli občané
Zdroj: TASR - Michal Svítok
ZAJÍMAVOSTI VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Ruský prezident si vysloužil přízeň 18 % mužů a 17 % žen v průzkumu, kterého se zúčastnilo celkem 2 tisíc Rusů z 300 různých míst v zemi.

Ruský prezident Vladimir Putin si vysloužil titul nejkrásnějšího muže v zemi, informuje deník The Moscow Times. Šéfa Kremlu prohlásili za nejvíce sexy osobu Rusku na základě průzkumu ze stránky Superjob.ru. Průzkum trval od 22. března do 1. dubna a zapojilo se do něj 1000 mužů a 1000 žen z 300 různých míst napříč celou zemí. Výsledky ukázaly, že až 18 % mužů a 17 % se shodlo na ruském prezidentovi.

Vladimir Putin soupeřil v anketě s herci, trojice Dmitry Nagiyev, Danila Kozlovsky a Konstantin Khabensky však získala pouze 2 až 3 % celkového počtu hlasů.

Doporučeno
Palác pro Vladimira Putina za miliardu eur? Je to jako stát ve státě, říká Alexej Navalnyj a vysvětluje, kdo prý stavbu zaplatil Palác pro Vladimira Putina za miliardu eur? Je to jako stát ve státě, říká Alexej Navalnyj a vysvětluje, kdo prý stavbu zaplatil 23. ledna 2021 12:24

Pozitivní informace o Putinovi přicházejí zároveň s agenturními fotografiemi, na kterých pózuje v hnědém kabátě. Ruský prezident během víkendu navštívil tajgy na Sibiři s ministrem obrany.

Zároveň přesně před týdnem spatřil světlo světa žebříček nejvíce sexy plešatých mužů, ve kterém zvítězil princ William. Mezi 10 nejvíc sexy mužů se ruskému prezidentovi nepodařilo probojovat, s 2,2 miliony hlasů skončil na 11. místě.

Domů
Sdílet
Diskuse