Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2021 10:05
Čas čtení 1:32
Tereza Šnajdrová

Janek Rubeš odhaluje další nekalou praktiku: Takto funguje Rychlá hra TV Barrandov

Janek Rubeš odhaluje další nekalou praktiku: Takto funguje Rychlá hra TV Barrandov
Zdroj: Unsplash/Glenn Carstens-Peters/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Na základě videa Janka Rubeše operátoři svolali skupinu pro podvody, která bude nyní zkoumat Rychlou hru televize Barrandov.

Janek Rubeš, který spolu s Honzou Mikulkou odhaluje nejrůznější nekalé praktiky na YouTube kanále Kluci z Prahy, se tentokrát zaměřil na podvodnou Rychlou hru televize Barrandov, jež patří Jaromíru Soukupovi. Ta z volajících vyloudí i několik tisíc korun, a to vše pomocí nekalých praktik, nátlaku moderátorů a umělého přerušování hovorů. 

Doporučeno
Jakou rychlostí se očkuje ve tvém kraji a jak si vedeme v porovnání s okolními státy Jakou rychlostí se očkuje ve tvém kraji a jak si vedeme v porovnání s okolními státy 13. dubna 2021 12:30

Rychlá hra se na TV Barrandov vysílá i několik hodin denně a ačkoliv se tváří jako hra, při níž volající může vyhrát až několik tisíc korun, jedná se o teleshopping, který slouží k propagaci časopisu Sedmička.

Domů
Sdílet
Diskuse