Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2021 17:51
Čas čtení 1:00
Tereza Šnajdrová

Tomáš Klus vydá politicky zaměřené album. Nahrál jej s Jaroslavem Kmentou

Tomáš Klus vydá politicky zaměřené album. Nahrál jej s Jaroslavem Kmentou
Zdroj: TASR/Michal Svítok
NEWS TOMÁŠ KLUS
Uložit Uložené

Na ní spolupracoval s novinářem Jaroslavem Kmentou, který stojí za vznikem knihy Boss Babiš a Rudý Zeman.

Textař a muzikant Tomáš Klus oznámil, že do konce roku plánuje vydat dvě nové desky. Jedna bude politicky zaměřená a bude motivovat lidi k účasti v nadcházejících volbách do Poslanecké sněmovny a ta druhá bude více osobní. Klus se netají kritikou k současné vládě, což ukázal již před čtyřmi lety písní Nedá se nic dělat a novou deskou Čau Česko to potvrzuje. Spolupracoval na ní s investigativním novinářem a autorem knih Boss Babiš a Rudý Zeman Jaroslevem Kmentou. 

Doporučeno
Emma Smetana je dvojnásobnou maminkou. Narodila se jí dcera Ariel Ava Emma Smetana je dvojnásobnou maminkou. Narodila se jí dcera Ariel Ava 13. dubna 2021 15:48

Nikdy by mě nenapadlo, že udělám desku s Jaroslavem Kmentou, ačkoli mnohé jeho texty sloužily jako odrazový můstek k hnutím mysli směrem k písním na ČAUČESKU,“ napsal na Facebooku Tomáš Klus. Kritiku premiéru Andreji Babišovi (ANO) a celému hnutí ANO Klus vyjádřil také v písni Lockdown, kterou vydal v říjnu minulého roku. „Odvolá, co odvolal / Slibuje, co slíbil / Milionkrát dokola / Andy, to je břídil,“ zaznělo v ní.

Domů
Sdílet
Diskuse