Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2021 16:01
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

Janek Rubeš uspěl. Nekalý pořad Rychlá hra na TV Barrandov končí

Janek Rubeš uspěl. Nekalý pořad Rychlá hra na TV Barrandov končí
Zdroj: Pexels/Tim Mossholder/k volnému užití
NEWS
Uložit Uložené

Na nekalé praktiky tohoto pořadu upozornil jen před pár dny Janek Rubeš.

Ve středu jsme tě informovali o novém videu Janka Rubeše, v němž si investigativní youtuber  vzal na paškál teleshoppingový pořad Rychlá hra na TV Barrandov. Ten volající podvodnou hrou již několik let připravuje o nemalé částky a jak se zdá, nyní je tomu konec. Šéf Asociace provozovatelů mobilních sítí Jiří Grund na Twitteru uvedl, vysílání pořadu končí.

Doporučeno
Janek Rubeš odhaluje další nekalou praktiku: Takto funguje Rychlá hra TV Barrandov Janek Rubeš odhaluje další nekalou praktiku: Takto funguje Rychlá hra TV Barrandov 14. dubna 2021 10:05

Právě jsme obdrželi zprávu, že provozovatel soutěže Rychlá hra na TV Barrandov počínaje dnešním dnem končí vysílání pořadu. Dle jejich sdělení formát přepracují a pošlou ke schválení APMS. Díky Jankovi Rubešovi, Honzovi Mikulkovi, ČTÚ a ATS Praha za spolupráci,tweetnul Jiří Grund. 

Domů
Sdílet
Diskuse