Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2021 16:09
Čas čtení 1:10
Tereza Šnajdrová

Rouška pod nosem a ruka v ruce. Arenberger zřejmě zapomněl na pravidlo tří R

Rouška pod nosem a ruka v ruce. Arenberger zřejmě zapomněl na pravidlo tří R
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS KORONAVIRUS PETR ARENBERGER
Uložit Uložené

Fotografie ze setkání se slovenským ministrem Vladimírem Lengvarským po pár minutách z Twitteru zmizela a byla nahrazena novým příspěvkem.

Nový ministr zdravotnictví Petr Arenberger se ve čtvrtek setkal se slovenským ministrem stejného resortu Vladimírem Lengvarským. Na fotce, která byla zveřejněna na Twitteru, oba zmínění nedodržovali pravidlo tří R, tedy ruce, rozestup a roušky. To si pravděpodobně uvědomil i PR tým Arenbergera, který snímek ze sociálních sítích vzápětí smazal, avšak šéfredaktor Seznam Zpráv Jiří Kubík stihl udělat print screen.

Doporučeno
Trojkoalice SPOLU vyvolá hlasování o nedůvěře vládě Trojkoalice SPOLU vyvolá hlasování o nedůvěře vládě 15. dubna 2021 15:21

Se svým slovenským protějškem ministrem zdravotnictví SR Vladimírem Lengvarským se dnes setkávám při návštěvě slovenského premiéra Eduarda Hegera na svojí první oficiální zahraniční cestě po nástupu do funkce. K prodiskutování toho máme hodně,“ stálo v tweetu Petra Arenbergera.

Petr Arenberger
Zdroj: Twitter/Jiří Kubík
Doporučeno
Dana Drábová nám prozradila vše o kontroverzní stavbě nového jaderného bloku v Dukovanech. Co si myslí o účasti Ruska? (Rozhovor) Dana Drábová nám prozradila vše o kontroverzní stavbě nového jaderného bloku v Dukovanech. Co si myslí o účasti Ruska? (Rozhovor) 15. dubna 2021 8:05
Domů
Sdílet
Diskuse