Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2021 18:52
Čas čtení 1:11
Dominik Vetrák

Doctor Octopus bude skutečně ve filmu Spider-Man: No Way Home. Herec Alfredo Molina však asi vyspoiloval víc, než mohl

Doctor Octopus bude skutečně ve filmu Spider-Man: No Way Home. Herec Alfredo Molina však asi vyspoiloval víc, než mohl
Zdroj: Sony Columbia/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Molina prozradil i to, co neměl. Trojku Spider-Mana s postavami z předešlých filmů uvidíme už letos v kinech.

Herec Alfredo Molina byl jedním z několika herců, o kterých se mluvilo, že si zopakují svou roli ve filmu Spider-Man: No Way Home. Molina hrál Doctora Octopuse ve Spider-Manovi 2, bezpochyby nejlepším filmu o pavoučím muži, jaký dosud natočili.

Znamenalo by to, že se dočkáme Multiversu, tedy propojených filmových vesmírů, ve kterých by se setkaly postavy z více verzí filmů o Spider-Manovi (které na sebe dosud nenavazovaly). Až dosud však šlo pouze o nepotvrzené spekulace.

Alfredo Molina však v rozhovoru pro Variety potvrdil, že ho skutečně uvidíme ve filmu jako Doctora Octopuse. Herec však prozradil víc, než měl.

„Když jsme to natáčeli, všem nám o tom zakázali mluvit, protože to mělo být velké tajemství. Ale, jak víte, je to už dávno všude po internetu.“

Doporučeno
Marvel otevřeně řeší rasismus. USA nechtějí černého Captaina Americu a Falcon to chce změnit Marvel otevřeně řeší rasismus. USA nechtějí černého Captaina Americu a Falcon to chce změnit 17. dubna 2021 19:02

Molina prozradil, že ve filmu Spider-Man: No Way Home se s postavou setkáme hned po tom, co jsme se s ní rozloučili ve filmu Spider-Man 2 od Sama Raimiho. Můžeme tedy předpokládat, že když se otevře Multiverse, vtáhne to Octopuse do dalšího světa a zachrání ho tak před tím, aby se utopil, neboť právě tak v původním filmu zemřel.

Molina se obával, jak vyřeší 20letý věkový rozdíl, protože Spider-Man 2 dorazil do kin v roce 2004. Režisér Jon Watts ho však údajně uklidnil s tím, že použijí marvelovskou technologii na omlazování herců. Z několika filmů víme, že funguje perfektně, ale jsme zvědaví, jak se triky podaří, když tvůrci vizuálních triků (VFX Compositor) musí pracovat z domu.

Molina se obával i toho, jak zvládne akční scény, protože už má 67 let. Rychle si však uvědomil, že většinu práce dělají jeho „chapadla“. Vzhledem k tomu, že Molinova role je již potvrzena, je vysoce pravděpodobné, že se dočkáme i dalších Spider-Manů a jiných postav z předešlých filmů. Spider-Man: No Way Home se do kin dostane 17. prosince 2021.

Spider-Man: No Way Home
Zdroj: Sony Columbia/Marvel Studios
Domů
Sdílet
Diskuse