Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2021 7:24
Čas čtení 0:50
Adam Novosad

Pojď k nám na dovolenou, dostaneš vakcínu. Maledivy chtějí lákat turisty neobvyklým způsobem

NEWS
Uložit Uložené

Na Maledivy se možná začnou upírat oči všech rekreantů, kteří by se chtěli dát očkovat co nejrychleji.

Maledivy chtějí turisty přilákat zpět nejen prvotřídními službami v cestovním ruchu, ale nově i vakcínami, informuje CNBC. Mladší generace se v mnoha zemích dostane k vakcíně zřejmě až za několik měsíců, a tak Maledivy vymyslely plán nazvaný 3V. V praxi tento plán zahrnuje návštěvu ostrova, očkování a dovolenou (z anglického visit, vaccinate and vacation).

Doporučeno
ČHMÚ: Lehce se oteplí až na začátku května. Duben bude jedním z nejchladnějších od roku 1941 ČHMÚ: Lehce se oteplí až na začátku května. Duben bude jedním z nejchladnějších od roku 1941 20. dubna 2021 13:01

Maledivy sice vyžadují negativní PCR test, pokud si chce přijet do země kdokoliv odpočinout, ale s potvrzením o vakcinaci by se pro člověka měla všechna omezení vypařit. Na ostrově žije více než 530 tisíc obyvatel, přičemž v polovině dubna se vládě podařilo očkovat přes 50 procent z nich minimálně první dávkou vakcíny.

Domů
Sdílet
Diskuse