Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2021 13:12
Čas čtení 1:02
Viktor Kniš

Fanoušci reagují na Billie Eilish na coveru Vogue. Nazývají ji pokrytcem

Fanoušci reagují na Billie Eilish na coveru Vogue. Nazývají ji pokrytcem
Zdroj: Filip Poreba/REFRESHER
NEWS BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka nafotila sérii fotografií, které její fanoušky překvapily. I když je oblečená, obviňují ji z pokrytectví.

Mladá zpěvačka Billie Eilish opět polarizuje publikum svým vzezřením. Jelikož ji mnozí poznali jako děvče v širokých kalhotách a oversize mikině, stále častěji nechápou, když se rozhodne odhalit část svého těla. První hateři se v rámci tohoto tématu objevili, když přidávala fotografie a videa z dovolené, nyní dráždí širokou veřejnost fotkami pro magazín Vogue

Některým lidem vadí i to, že nosí korzet, který podle nich popírá myšlenku „body positivity“, tedy kladného postoje k ženskému tělu bez jakýchkoliv úprav – ať už chirurgických zásahů nebo úprav fotografií.

Doporučeno
Billie Eilish už neskrývá své tělo. Pro Vogue se převlékla do korzetu Billie Eilish už neskrývá své tělo. Pro Vogue se převlékla do korzetu 2. května 2021 20:01
Domů
Sdílet
Diskuse