Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2021 11:30
Čas čtení 1:46
Vojtěch Vanda

Nové informace o Hamáčkově kauze: Svůj plán svěřil spolustraníkovi, milionem Sputniků chtěl zachránit ČSSD

Nové informace o Hamáčkově kauze: Svůj plán svěřil spolustraníkovi, milionem Sputniků chtěl zachránit ČSSD
Zdroj: Úřad vlády ČR
POLITIKA JAN HAMÁČEK
Uložit Uložené

Přivezu milion Sputniků, mám to tam všechno domluvený, měl říci zdroji webu Seznam Zprávy Hamáček.

Kauza vicepremiéra Jana Hamáčka (ČSSD) a jeho cesty do Moskvy má pokračování. Seznam Zprávy zveřejnily další informace. Podle nového článku se měl se svým plánem svěřit 15. dubna dopoledne svému spolustraníkovi, kterému tvrdil, že „přiveze milion Sputniků“, že to tam „má všechno domluvený,“ a že tím před volbami zachrání sociální demokracii.

Doporučeno
Hamáček podá trestní oznámení kvůli článku Seznam Zpráv. Bude chtít 10 milionů Hamáček podá trestní oznámení kvůli článku Seznam Zpráv. Bude chtít 10 milionů 5. května 2021 12:40

Investigativní novinář a jeden z autorů článku Seznam Zprávy, ve kterém se odhaluje údajný pravý důvod „zastírací“ cesty do Moskvy vicepremiéra Jana Hamáčka v rámci kauzy Vrbětice, Janek Kroupa, slíbil Světlaně Witowské ve středečním pořadu Interview ČT24, že se dnes zveřejní další informace, které trochu více osvětlí případ. 

Domů
Sdílet
Diskuse