Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2021 12:31
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Billie Eilish zpívá živě o nevydařeném vztahu. O 6 let starší partner ji za rok zcela zničil

Billie Eilish zpívá živě o nevydařeném vztahu. O 6 let starší partner ji za rok zcela zničil
Zdroj: Filip Poreba/REFRESHER
HUDBA
Uložit Uložené

Billie Eilish vydává živou verzi skladby Your Power, která je nejaktuálnější ukázkou z chystaného alba. To vyjde už na konci července.

Zpěvačka v posledních dnech a týdnech plnila titulky mnohých médií díky sérii fotografií, které vznikly ve spolupráci s módním magazínem Vogue.

Zatímco fanoušci a hejteři diskutují o tom, jak je možné, že mladá popová diva si mohla dovolit nafotit odvážnější záběry, Billie Eilish připomíná, že zde jde především o hudbu. Na její youtubovém kanálu se objevila živá verze nejnovější skladby Your Power, která je ukázkou z chystaného projektu Happier Than Ever. V první řadě jde o důkaz, že mladá zpěvačka není výplodem mediálního domu a její hlas nevygenerovalo žádné nahrávací studio.

Doporučeno
Fotka Billie Eilish v korzetu překonala rekord. Milion lajků na Instagramu získala nejrychleji v historii platformy Fotka Billie Eilish v korzetu překonala rekord. Milion lajků na Instagramu získala nejrychleji v historii platformy 5. května 2021 19:45

Album se mezi fanoušky dostane 30. července, Billie však bude v následujících týdnech posluchače zaměstnávat a krátit jim čekání odhalováním dalšího připraveného materiálu.

Domů
Sdílet
Diskuse