Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2021 19:45
Čas čtení 0:52
Adam Novosad

Fotka Billie Eilish v korzetu překonala rekord. Milion lajků na Instagramu získala nejrychleji v historii platformy

Fotka Billie Eilish v korzetu překonala rekord. Milion lajků na Instagramu získala nejrychleji v historii platformy
Zdroj: REFRESHER/Filip Poreba
NEWS
Uložit Uložené

Billie Eilish uznala, že si focení pro Vogue naplno užívala a outfity si dokonce vybírala sama.

Billie Eilish ohromila svými ženskými křivkami na obálce magazínu Vogue. Zpěvačka, která dosud svoji postavu na sociálních sítích příliš neukazovala, se nechala vyfotit v několika odvážnějších pózách a zaujala miliony lidí ve všech koutech světa. Fotografie z focení pro Vogue nahrála i na svůj vlastní profil na Instagramu, díky čemuž si na své konto připsala nový světový rekord, informuje NME.

Zpěvačka zveřejnila fotku z titulní stránky Vogue, která její fanoušky potěšila natolik, že za méně než šest minut si na konto připsala milion lajků. Billie si svůj outfit na obálku údajně zvolila sama, a tak se očividně trefila do černého. V březnu dokonce stejný rekord překonala poprvé, kdy zveřejnila fotku své nové image s blonďatými vlasy.

Doporučeno
Billie Eilish vydává nové album, zveřejnila cover a další detaily Billie Eilish vydává nové album, zveřejnila cover a další detaily 27. dubna 2021 19:18
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený BILLIE EILISH (@billieeilish)

Sama zpěvačka přiznala, že se na focení cítila úžasně, i když v minulosti na takové fotografie nebyla zvyklá. Díky outfitům se vrátila do minulosti, ale zároveň apelovala na dnešní generaci mladých lidí.

Teprve 19letá zpěvačka lidem vzkázala, aby v životě dělali to, co mají nejradši. Na komentáře o tom, proč by si na titulní stránce oblékla korzet, když hlásá, aby byli lidé spokojeni se svými postavami a těly, jen konstatovala, že každé rozhodnutí ukázat nebo neukázat své tělo je individuální záležitostí. A ona se tentokrát rozhodla pro korzet, což by jí nemělo ubírat na zaslouženém respektu. 

Domů
Sdílet
Diskuse