Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2021 6:38
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Ve Far Cry 6 budeš odpalovat rakety ze zad a ovládat krokodýla či pejska bez dvou nohou. Sleduj bláznivé gameplay záběry

Ve Far Cry 6 budeš odpalovat rakety ze zad a ovládat krokodýla či pejska bez dvou nohou. Sleduj bláznivé gameplay záběry
Zdroj: Ubisoft
TECH
Uložit Uložené

Far Cry 6 se bude odehrávat ostrově inspirovaném Kubou. Toto jsou první gameplay záběry, můžeme se těšit na šílenou zábavu v open-world hře od Ubisoftu.

Far Cry 6 se odehrává ve fiktivní ostrovní zemi Yara, kterou řídí diktátor a šéf drogových kartelů Anton Castillo. Ztvárnil ho Giancarlo Esposito, kterého znáš jako Guse z Breaking Bad či Better Call Saul.

Castillo vládne ostrovu se svým synem Diegem a i přesto, že Ubisoft tvrdí, že hra v sobě neskrývá politický komentář, je jasné, že ostrov Yara je herní verzí Kuby a tamní společenské i politické situace.

Doporučeno
Sleduj epické záběry z Horizon: Forbidden West pro PS5. Toto je skutečná next-gen grafika Sleduj epické záběry z Horizon: Forbidden West pro PS5. Toto je skutečná next-gen grafika 28. května 2021 12:05

Hrát budeš za hrdinu Daniho Rojase, respektive hrdinku Dani Rojas, jelikož hra ti umožní vybrat si pohlaví postavy. V příběhu se postavíš do čela revoluce a budeš bojovat proti krutému diktátorovi.

Domů
Sdílet
Diskuse