Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2021 9:26
Čas čtení 0:41
Adam Smeták

Čech vyrazil v teniskách a kraťasech do Alp. Po dvou nocích ve skalách jej musel zachránit vrtulník

Čech vyrazil v teniskách a kraťasech do Alp. Po dvou nocích ve skalách jej musel zachránit vrtulník
Zdroj: Flickr/Hauke Musicaloris/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Devětatřicetiletý Čech strávil dvě noci v Berchtesgadenských Alpách mezi Bavorskem a Salcburskem.

Devětačtyřicetiletý Čech strávil tento víkend dvě noci na skále v oblasti hory Hohes Brett v Alpách. Na pěší túru se vydal jen v kraťasech a teniskách. V promočené obuvi a sněhu už nebyl schopen pokračovat v cestě, a tak byl nucen čekat v horách, než k němu v pondělí nad ráno vzlétl vrtulník, který jej nezraněného dostal do bezpečí. Informuje o tom deník Krone.

Špatně oblečený turista se na pěší výlet vydal v sobotu s manželkou. Poté, co muž usoudil, že se v teniskách už nadále nemůže brodit sněhem, se dvojice rozdělila. Žena se pak muži nemohla dovolat, a tak v neděli zavolala policii a popsala situaci úřadům. 

Doporučeno
VIDEO: Turisté se zalekli, na pobřeží chorvatského ostrova Korčula se objevil obrovský žralok VIDEO: Turisté se zalekli, na pobřeží chorvatského ostrova Korčula se objevil obrovský žralok 13. června 2021 19:42
Domů
Sdílet
Diskuse