Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2021 8:23
Čas čtení 0:39
Tímea Krauszová

Mal som SaS vyhodiť z koalície počas prvej vlny, bol by pokoj, povedal Igor Matovič

NEWS
Uložit Uložené

Povedal to v relácii Mareka Vagoviča NA ROVINU.

Igor Matovič ľutuje, že stranu SaS nevyhodil z koalície na začiatku pandémie, ešte počas prvej vlny. Vraj by tak bol teraz pokoj. V relácii NA ROVINU navyše priznal, že je zatrpknutý a očakával počas uplynulého roka viac pomoci než podkopávania nôh, ktorého sa mu dostalo.

SaS som mal vyhodiť

„Potom, tým, že získavali na popularite na boji proti koaličným partnerom a opatreniam vlády, sa to už postupne nedalo urobiť. Dospeli sme do situácie, v ktorej momentálne sme,“ povedal v rozhovore minister financií Igor Matovič.

V rozhovore okrem toho pochválil Borisa Kollára, ktorý sa podľa jeho slov rozhodol „postaviť na správnu stranu brehu a povedal si, že pomôže Slovensko očistiť od mafie“.

Pri téme vakcín zopakoval svoje slová z minulosti a povedal, že počet záujemcov o Sputnik V je výsledkom antikampane médií. „Obrovská protikampaň spôsobila, že ľudia teraz necítia žiadne ohrozenie a už ich na palubu, obávam sa, nedostaneme. Oni na Pfizer a ostatné vakcíny nepôjdu.“ Podľa Matoviča budeme ešte ľutovať, že títo ľudia nešli na očkovanie Sputnikom.

Domů
Sdílet
Diskuse