Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2016 18:41
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Rihanna se v novém klipu nestydatě otírá o Drakeův rozkrok. Podívej se na vizuál k písni Work

HUDBA
Uložit Uložené

První videoklip z alba Anti se po krátké upoutávce dostal na světlo světa a oba aktéři se při natáčení rozhodně nestyděli.

Osmá studiovka Rihanny je mezi námi už téměř měsíc, a tak měl každý dostatek času si ji vychutnat, zhodnotit (nakonec jsme tak učinili i my v recenzi) a už bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme prvního videoklipu. Ten očekávaně přišel k singlu Work, a i když bychom ve vedoucím tracku alba čekali trochu více hitového potenciálu a ne sem tam uspávající a repetitivní skladbu, mnoho fanoušků baví.

Po 30sekundové upoutávce se tedy dočkáváme sex appealem nabitého videa, které je rozděleno do dvou sekvencí. V té první se ocitáme v karibském baru, kde se nešetří alkoholem a marihuanou, stejně jako oblými přednostmi tanečnic, načež se Rihanna přivine k Drakeovi, jehož rozkrok obšťastní svým pozadím. V druhé etapě videoklipu se přesouváme do místnosti, kde už jsou oba hlavní aktéři o samotě. V růžově nasvíceném pokoji se Rihanna snaží Drakea zaujmout silně průsvitným topem a opakovaným natřásáním zadku, což se jí evidentně daří. Videoklip k singlu Work, který produkoval Boi-1da, můžeš zhlédnout níže.

Domů
Sdílet
Diskuse