Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2021 10:44
Čas čtení 1:18
Vojtěch Vanda

Chorvatsko náhle mění podmínky vstupu turistů. Bez testu či očkování na dovolenou zapomeň

Chorvatsko náhle mění podmínky vstupu turistů. Bez testu či očkování na dovolenou zapomeň
Zdroj: Pixabay
NEWS
Uložit Uložené

Chorvatsko o nových podmínkách rozhodlo v noci.

Chorvatská vláda změnila podmínky pro vstup do země. V noci ze středy na čtvrtek vrátila v platnost nutnost mít u sebe dokumenty, které zajišťují bezinfekčnost. K nim patří potvrzení o očkování, test na koronavirus nebo potvrzení o prodělání nemoci. Pro REFRESHER to potvrdila mluvčí ministerstva zahraničních věcí Eva Davidová. 

Doporučeno
Od čtvrtka vchází v platnost evropské covid pasy. Kde pas sehnat a k čemu slouží? Od čtvrtka vchází v platnost evropské covid pasy. Kde pas sehnat a k čemu slouží? 30. června 2021 12:20

Do Chorvatska bylo možné poslední dva týdny cestovat bez omezení. Bylo to způsobené tím, že Česká republika patřilo do takzvané zelené zóny Evropské unie, jež označovala státy s nízkou aktivitou koronaviru. Chorvaté se však rozhodli reagovat zpřísněním opatření nejspíše ve spojení s rozšiřováním nové mutace delta.

Domů
Sdílet
Diskuse