Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2021 9:04
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Majk Spirit reaguje na výzvu na zápas v ringu: Dones tašku plnou peněz

Majk Spirit reaguje na výzvu na zápas v ringu: Dones tašku plnou peněz
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

„Tak řekni, jaká je tvoje suma?“ ptá se Moloch na Facebooku.

Slovenský raper Moloch Vlavo, který ve volbách podporoval extremistickou ĽSNS, vyzval na zápas Majka Spirita. Ten odpovídá právě odkazem na skutečnost, že raper z Petržalky podporuje politickou stranu, v jejímž čele stojí nepravomocně odsouzený Marian Kotleba.

„Moloch ať si dá nejprve zápas s Kotlebou! Potom ať donese velkou pěknou tašku plnou peněz,“ odkazuje člen H16 v reakci na výzvu na zápas. Dodává, že popřemýšlí, za kolik peněz by mu zápas opravdu dal.

Doporučeno
Majk Spirit dostal výzvu na zápas v ringu. Jsem pouliční bojovník reálného charakteru, vzkázal mu Moloch Vlavo Majk Spirit dostal výzvu na zápas v ringu. Jsem pouliční bojovník reálného charakteru, vzkázal mu Moloch Vlavo 4. července 2021 18:20

Na Instagramu Majk Spirit připomíná i svou skladbu Prvý a posledný, v níž Molocha Vlavo dissuje. Jde o track, na který petržalský raper zareagoval tak, že ho nechal z YouTube vymazat, protože Grimaso v něm použil ve wordcutech i Molochova slova. Skladbu museli nově zveřejnit bez této části.

 

„Tak řekni, jaká je tvá částka?“ ptá se Moloch na Facebooku. Dodává, že to Kotleba zaplatí.

Doporučeno
TOP 10: Nejlepší rapové skladby zpoza velké louže první poloviny roku 2021    TOP 10: Nejlepší rapové skladby zpoza velké louže první poloviny roku 2021 5. července 2021 9:30

Raper Moloch Vlavo vyzval Majka Spirita na zápas v ringu během víkendu. Petržalský interpret tak reagoval na nedávno zveřejněnou informaci o spuštění projektu Fight Night Challenge, v jehož rámci budou s domácími i zahraničními osobnostmi zápasit Rytmus, Separ a pravděpodobně i Majk Spirit, který však ještě před koncem uplynulého týdne přesně nevěděl, za jakých podmínek se zúčastní. Součástí nového projektu budou i další známé osobnosti, ale i dlouholetí zápasníci.

Domů
Sdílet
Diskuse