Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2021 19:44
Čas čtení 0:59
Adam Novosad

Dvojice si na dovolené do pronajatého Airbnb objednala dva balíčky metamfetaminu. Majiteli tvrdili, že kupují SD kartu

Dvojice si na dovolené do pronajatého Airbnb objednala dva balíčky metamfetaminu. Majiteli tvrdili, že kupují SD kartu
Zdroj: Wikimedia/Radspunk/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS
Uložit Uložené

Skotský pronajímatel apartmánu se nestačil divit, když otevíral balíček, který si objednali ubytovaní hosté.

Majitel apartmánu ve skotském pobřežním městě Prestwick zažil šok, když přišel zkontrolovat byt po odchodu hostů ubytovaných přes platformu Airbnb a na místě našel metamfetamin, uvádí The Sun.

Doporučeno
Známá modelka prozradila, že ji v začátcích kariéry nutili k sexu a užívání drog, aby zhubla. Nebylo jí ani 18 let Známá modelka prozradila, že ji v začátcích kariéry nutili k sexu a užívání drog, aby zhubla. Nebylo jí ani 18 let 7. července 2021 21:04

Dvojice ve středním věku si ve městě pronajala byt na týden od 21. do 26. června. Návykovou látku zřejmě objednali přes internet a nechali si ji doručit do pronajatého apartmánu, jenže než drogy dorazily, dovolená skončila a balíček přišel až ve chvíli, kdy už apartmán uklízel majitel.

Drogy měly být na adresu doručeny v obyčejné bílé obálce obsahující černou neprůhlednou kapsu, aby náhodou někdo nezkoumal, co se uvnitř skrývá. Společnost Airbnb se již vyjádřila, že incident prošetřuje, protože majitel apartmánu pro britská média potvrdil, že policejní test prokázal přítomnost metamfetaminu v krystalické formě.

Doporučeno
V Ostravě došlo k výbuchu bytu, údajně se jednalo o varnu drog. Z místa prchal muž v trenýrkách V Ostravě došlo k výbuchu bytu, údajně se jednalo o varnu drog. Z místa prchal muž v trenýrkách 24. února 2021 10:15

Majitel po nálezu obálky s drogami kontaktoval policii, avšak muži zákona nemají možnost hosty jakkoli postihnout, protože s balíkem nemanipulovali a je těžké dokázat, že si ho opravdu objednali oni. Dvojice přitom majiteli řekla, že si objednala paměťovou kartu do svého fotoaparátu, ale místo ní očividně sáhli po jiném produktu.

Domů
Sdílet
Diskuse