Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2021 12:16
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

VIDEO: Běžec během maratonu shodil láhve s vodou. Lidé se nedokáží shodnout, zda to udělal záměrně

VIDEO: Běžec během maratonu shodil láhve s vodou. Lidé se nedokáží shodnout, zda to udělal záměrně
Zdroj: Unsplash/Miguel A. Amutio/na voľné použitie (ilustračná fotografia)
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2020
Uložit Uložené

Vítězství mu to ale nepřineslo.

Francouzský běžec Morhad Amdouni během maratonu shodil přibližně 20 lahví s vodou, které byly určené pro ostatní soutěžící, uvádí Euro Sport. Diváci se nyní nedokáží shodnout na tom, zda to udělal záměrně, aby připravil o pitný režim své konkurenty, nebo šlo jen o nehodu.

Doporučeno
Běžkyně, která byla nazvána „nejvíce sexy atletkou světa“, získala miliony fanoušků, i když na olympiádě nakonec nesoutěžila Běžkyně, která byla nazvána „nejvíce sexy atletkou světa“, získala miliony fanoušků, i když na olympiádě nakonec nesoutěžila 7. srpna 2021 15:37

Pokud se někdo na 28. kilometru nacházel přímo za francouzským běžcem, měl prostě smůlu. Všechny láhve řadu za řadou popadaly a samotný Amdouni si stihl vzít úplně poslední. Těžko říci, zda to udělalo záměrně, ale v každém případě mu ani tento incident nepomohl k tomu, aby získal medaili.

Zpět
Sdílet
Diskuse