Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. srpna 2021 17:35
Čas čtení 0:33
Jakub Paulík

VIDEO: Rozzuřený býk se rozběhl k divákům a přeskočil plot. Lidé utíkali ze svých míst, nikdo se naštěstí nezranil

VIDEO: Rozzuřený býk se rozběhl k divákům a přeskočil plot. Lidé utíkali ze svých míst, nikdo se naštěstí nezranil
Zdroj: Unsplash/2 Bull Photography/na voľné použitie (ilustračná fotografia)
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bez újmy vyvázli lidé i zvíře.

Robert Hugo se koncem července v americkém městě Preston zúčastnil rodea a během natáčení show se dostal do velmi nebezpečné situace. Jednomu z kovbojů na koni se během soutěže That Famous Preston Night Rodeo nepodařilo přes 900 kilogramů vážícího býka zachytit lasem. Rozzuřené zvíře bez jezdce, kterého předtím shodilo, si to namířilo přímo na diváky.

Podle deníku Independent Robert Hugo vyrůstal na ranči, a tak zachoval chladnou hlavu. Za křiku ostatních diváků se rychle postavil ze svého místa a zároveň dále natáčel blížícího se býka, který přeskočil lano a plot, ale k lidem se naštěstí nedostal.

Nikdo z diváků se nezranil a bez újmy vyvázlo i zvíře. „Všechno se to událo velmi rychle. Jen si pamatuji, jak jsem přemýšlel, že musím utéct pryč,“ řekl Robert Hugo pro Independent. Podle jeho slov však personál rodea promptně zareagoval na vzniklou situaci a ujistil se, že jsou všichni v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse