Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2021 8:17
Čas čtení 0:54
Kamila Šebestová

Odmítali jí dát vodu, jídlo si museli předávat na lanech z plachty. Britská studentka zažívá v karanténě na Mallorce peklo

Odmítali jí dát vodu, jídlo si museli předávat na lanech z plachty. Britská studentka zažívá v karanténě na Mallorce peklo
Zdroj: Unsplash/Eugen Zhyvik/volně k užití
NEWS CESTOVÁNÍ BĚHEM KORONAVIRU KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Umístili ji přitom do tříhvězdičkového hotelu.

Britská studentka Sophie Burdgeová se chystala vráti z dovolené na Mallorce. Před cestou domů si musela nechat udělat test, přičemž jí navzdory očkování zjistili, že je nakažená koronavirem. Následně musela podle španělských nařízení zůstat v karanténě na Mallorce. Izolace se však proměnila v peklo. 

Ačkoli by se mohlo zdát, že pobyt v tříhvězdičkovém hotelu bude příjemným zážitkem, opak se stal pravdou. Hostům s koronavirem odpírali vodu i jídlo. Když si objednali donášku, kurýr musel jídlo přivázat na lano vyrobené z plachet. Poté ho nedobrovolní hosté hotelu táhli nahoru do svých oken, aby se mohli najíst.

Domů
Sdílet
Diskuse