Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. srpna 2021 6:04
Čas čtení 0:42
Kamila Šebestová

Zabil v autě dvě osoby, ale trenduje na sociálních sítích. Je příliš hezký, nezaslouží si takový trest, tvrdí jeho fanoušci

Zabil v autě dvě osoby, ale trenduje na sociálních sítích. Je příliš hezký, nezaslouží si takový trest, tvrdí jeho fanoušci
Zdroj: Unsplash/why kei/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS
Uložit Uložené

Podporovatelé Camerona Herrina žádají, aby soudci zkrátili jeho trest.

Cameron Herrin trenduje na Tiktoku. Mladého muže podporují fanoušci z celého světa, kteří žádají zkrácení jeho trestu. Někteří dokonce požadují jeho propuštění. Soudci ho za usmrcení matky s malým dítětem odsoudili na 24 let.

Mnozí tiktokeři argumentují jeho vzhledem. Tvrdí, že někdo, kdo vypadá tak nevinně a atraktivně, si zaslouží druhou šanci. Policisté však říkají, že podpora může přicházet i od tzv. botů, tedy ne skutečných lidí.

„Jsi příliš hezký. Zamilovala jsem se do kriminálníka,“ píše jedna z jeho fanynek.

„Chudák chlapec, doufám, že mu odpustí. Vypadá nevinně, neudělal to naschvál,“ komentuje další.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený CAMERON HERRIN (@cameeronherrinn)

Jeho případ sledují miliony uživatelů Tiktoku. Jedna z jeho fanynek sdílela video, ve kterém ho podpořila. Za týden mělo dva miliony vidění.

„Lidé na internetu, zejména na Tiktoku, si myslí, že tento trest je příliš tvrdý a že si zaslouží druhou šanci,“ řekla tiktokerka Hannah Cosh.

@hannahkosh

##cameronherrin

♬ original sound - Hannah

 Cameron Herrin zabil 24letou maminku s dítětem v roce 2018 při silniční honičce. Odsoudili ho v dubnu 2021. Proti rozsudku v internetové petici bojují tisíce lidí, které zjevně ovlivnila internetová kampaň. Požadují, aby ho propustili dříve.

Domů
Sdílet
Diskuse