Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. srpna 2021 13:19
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Tom Cruise nechal spadnout vlak do propasti. Natáčení Mission: Impossible 7 je splněným snem každého dítěte s bláznivými nápady

Tom Cruise nechal spadnout vlak do propasti. Natáčení Mission: Impossible 7 je splněným snem každého dítěte s bláznivými nápady
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 7 TOM CRUISE
Uložit Uložené

Sedmá mise dorazí do kin v květnu příštího roku.

Natáčení blockbusteru Mission: Impossible je zdlouhavé už i bez toho, aby se přerušovalo vinou covidu. Režisér Christopher McQuarrie a Tom Cruise však stále chtějí natočit co možná nejlepší špionážní film. A to i přesto, že už museli zrušit natáčení v Itálii a vymýšlet nové lokace a scény. 

Z natáčení se k nám občas dostanou nějaké záběry. Viděli jsme už Cruisův skok na motorce s padákem, rvačku na jedoucím vlaku a dnes se můžeme podívat na to, jak štáb poslal lokomotivu přes nedostavěné kolejnice rovnou do propasti. Určitě půjde o scénu, v níž je i Tom Cruise, protože se v minulosti objevil na obálce časopisu, kde stojí právě na stejné lokomotivě.

Mission: Impossible 7 dorazí do kin 22. května 2022. Starou známou partu kolem Cruise a jeho Ethana Hunta doplní Haley Atwell (Agent Carter), Pom Klementief (Mantis z Avengers) a další. Záporáka si zahraje Esai Morales. Více se o snímku dozvíš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse