Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2021 15:22
Čas čtení 1:26
Vojtěch Vanda

Lidé v karanténě se mohou voleb zúčastnit už dnes. Ministerstvo vnitra zveřejnilo mapu drive-in stanovišť

Lidé v karanténě se mohou voleb zúčastnit už dnes. Ministerstvo vnitra zveřejnilo mapu drive-in stanovišť
Zdroj: Niels Wenstedt/BSR Agency/Getty Images
NEWS VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2021
Uložit Uložené

I v izolaci můžeš volit. A to několika způsoby.

Koronavirus volby nezastaví. Ministerstvo vnitra zveřejnila ve středu na Twitteru mapu drive-in stanovišť, ve kterých mohou dnes lidé v izolaci nebo karanténě odvolit v rámci voleb do Polsanecké sněmovny. Hlasovat se zde může v čase od 8:00 do 17:00. S podobným způsobem voleb má Česká republika již zkušenosti z minulého roku, kdy se takto hlasovalo do krajů a Senátu.

Doporučeno
KORONAVIRUS: Za úterý přibylo více než 1 000 nakažených. Pandemie sílí, bude se rozhodovat o zpřísnění opatření KORONAVIRUS: Za úterý přibylo více než 1 000 nakažených. Pandemie sílí, bude se rozhodovat o zpřísnění opatření 6. října 2021 8:35

Po celé České republice byla ve všech větších městech republiky vytvořeny drive-in stanoviště, která jsou zvýrazněna na speciální mapě. Dohromady jich je dle mluvčího ministerstva vnitra Ondřeje Krátošky 82. 

Domů
Sdílet
Diskuse