Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. října 2021 22:12
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

Ozzy Osbourne tvrdí, že ho před koronavirem ochránil ďábel

Ozzy Osbourne tvrdí, že ho před koronavirem ochránil ďábel
Zdroj: Flickr/Focka/volně k užití
HUDBA
Uložit Uložené

Legenda metalové scény je ve skutečnosti křesťanem.

Mnohé země světa se již naplno ponořily do nové vlny pandemie koronaviru. Onemocnění covid-19 však Ozzyho nadále obchází. Slavný hudebník prý za to vděčí ďáblu. „Moje žena měla virus, moje dcera měla virus a já jsem ho nikdy nedostal. Být uctívačem ďábla má své výhody,“ řekl s humorem pro Louder Sound.

Bývalý zpěvák skupiny Black Sabbath však není žádným satanistou, ale křesťanem, takže svou odpověď nemyslel vážně.

Doporučeno
Odřezané prsty, letadla plná kokainu, boj s rakovinou nebo pád do prázdna. To vše zažila heavymetalová legenda Black Sabbath Odřezané prsty, letadla plná kokainu, boj s rakovinou nebo pád do prázdna. To vše zažila heavymetalová legenda Black Sabbath 21. srpna 2021 14:30

Ať už vděčí za své zdraví jakékoliv vyšší síle nebo dodržování protipandemických opatření, určitě může být rád, že covid-19 stále nedostal. Ve svých 72 letech a ve špatném zdravotním stavu (v roce 2016 se například dostal z rakoviny) patří do rizikové skupiny.

Domů
Sdílet
Diskuse