Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2021 17:25
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Pražský primátor Hřib usnul na jednání zastupitelstva. Záběry baví internet

VIDEO: Pražský primátor Hřib usnul na jednání zastupitelstva. Záběry baví internet
Zdroj: Zastupitelstvo hlavního města Prahy
NEWS ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA
Uložit Uložené

Video spícího primátora se začalo šířit na sociálních sítích.

Primátor hlavního města Prahy Zdeněk Hřib (Piráti) na čtvrtečním jednání zastupitelstva usnul. Stalo se tak zrovna ve chvíli, kdy u pultu promlouval Petr Hlaváček (Spojené síly) na téma petice občanů ohledně výstavby na Kamýku a Lhotce. Video spícího primátora začalo kolovat po sociálních sítích, kde baví uživatele.

Doporučeno
Vondráček o návštěvě Zemana: Říkám pravdu, policie mě doprovodila na oddělení, kde se prezident léčí Vondráček o návštěvě Zemana: Říkám pravdu, policie mě doprovodila na oddělení, kde se prezident léčí 16. října 2021 14:56

Záběry na Twitteru mezi jinými sdílela například i členka Zastupitelstva hl. města Prahy a místostarostka Prahy 2 Alexandra Udzenija (ODS). „Škoda, že není vidět, jak něžně jsem primátora vzbudila zrovna já. Cítím, že náš vztah se tímto stal intimnější,“ napsala k příspěvku.

Domů
Sdílet
Diskuse