Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2021 8:20
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Zemanův zdravotní stav se zlepšil, informovala nemocnice

Zemanův zdravotní stav se zlepšil, informovala nemocnice
Zdroj: TASR/Martin Baumann
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Prezident je v nemocnici již skoro dva týdny.

Zdravotní stav prezidenta Miloš Zemana se během posledních dní mírně zlepšil. Informovala o tom Jitka Zinke, tisková mluvčí Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN), v níž je hlava státu již skoro dva týdny hospitalizována.

„Se svolením prezidenta republiky pana Miloše Zemana s opatrným optimismem sdělujeme, že díky komplexní léčbě specialistů ÚVN došlo během čtvrtka a pátku k mírnému zlepšení jeho zdravotního stavu,“ uvedla Zinke.

Doporučeno
Miloše Zemana navštívil v nemocnici bývalý prezident Klaus Miloše Zemana navštívil v nemocnici bývalý prezident Klaus 22. října 2021 19:03

Zeman byl do nemocnice převezen ze zámku v Lánech 10. srpna. Léčí se na jednotce intenzivní péče. Důvodem hospitalizace podle ošetřujícího lékaře a ředitele ÚVN Miroslava Zavorala byly komplikace spojené se Zemanovým chronickým onemocněním. Přesnou diagnózu ale nesdělil. 

Domů
Sdílet
Diskuse